Kadınlar Akşama Kadar Evde Ne Yaparlar ki?



Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş. 3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. 

Evin içine girdiğinde durum
daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. 

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş 

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş. Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş. 

Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:' 

Ne oldu bugün böyle?' 

Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin 

'Evet' 

'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım ....



Sinirliyim:/

 Media Markt'an aldığımız dijital fotoğraf makinamız arızalandı.10.ayın 31 inde servise gönderilmesi için teslim ettik.Normalde 1 hafta içinde dönmeleri gerekirken 15 gün olmasına rağmen geri dönüş olmadı.Ben de Media Markt'ın servisini aradım onlarda "hala serviste görünüyor "dediler.Servisin numarasını aradım Onlarda "bize ayın 2 sinde gelmiş biz 4ünde yollamışız iade şartıyla "dediler.Yani bizim ürün arızalı kabul edilip devamı  da olmadığı için firmaya iade  veya yerine başka ürün alınabilir diye geri yollamışlar.Ben delirdim ürün ortada yok..Media Markt'ın servisteki elemanla teknik servisteki elemanın konuşmasını ve ürünü bulmaya çalışmalarını sakinliğimi korumaya devam ederek dakikalarca telefonda bekledim.Sonra öğrendim ki teknik servis ürünü ups kargoya  teslim etmiş.Onlarda başka bir şubeye götürmüş ürünü teslim alan olmayınca da günlerce kargoda kalmış.Yani ben hala onların aramalarını beklesem belki de ürün kaybolup gidecek.Şimdi kim hatalı siz söyleyin?Ben bu kargo maceralarından bıktım.Anlatmıştım Çokoprensin eski postlarında da Yurtiçi kargoyla da sıksık problem yaşıyorum diye.Oriflame satıyorum ve yurtiçiyle anlaşmaları var.Bizim bölgenin şubesi sıksık problem teşkil ediyor.
Sinirimi yazarak atmak istedim.Tam 23 gündür fotoğraf makinam yok ve ihmalkarlık yüzünden.Bu hafta içi yeni bir fotoğraf makinasıyla ve yeni fotoğraflarla görüşmek üzere:)

PEYNİRLİ KABAKLI MÜFFİNİ

Resmi yine laptop kameramdan çektim.Fotoğraf makinamız henüz gelmedi servisten.
Tarifin sayfa resmi  çünkü ben bu tarifi 2 gün önce denedim ve hemen hüpletince resim çekmeye fırsat kalmadı:))
Çok pratik ve lezzetli.Yemek yeme konusunda epey mızmız olan Çokoprens bile 2 tane yedi Maşallah.
Uzatmadan tarife geçeyim.
12 Kişilik.
MALZEMELER
300 gr.un(2,5 bardaktan 2 parmak eksik)
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 adet rendelenmiş ve suyu alınmış kabak
1 su bardağı çırpılmış yoğurt
3 çorba kaşığı sıvı yağ (Ben zeytinyağı kullandım)
3 adet yumurta
3 çorb kaşığı süt
Tuz,karabiber
(Ben dereotuda kattım çünkü kabakla çok yakıştığını düşünüyorum)
YAPILIŞI
Unu bir kaba eleyin.Tuz,karabiber,kabartma tozu,rendelenmiş kaşar peyniri de ekleyin ve karıştırın.
Başka bir kapta yoğurt,sıvı veya zeytinyağı,süt ve yumurtayı çırparak birbiriyle iyice bütünleştirin.
Sonra rendelenip fazla suyu çıkartılmış kabağı ekleyin.Tekrar çırpın kıyılmış dereotunu da koyun.
Hepsini unla birlikte karıştırın ve ufak kalıplara paylaştırın.
Önceden ısıtılmış 170 derece de pişirin.Ilındıktan sonra servis yapın.
AFİYET OLSUN....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...