Bir Mim Cevapladım Biraz da Halimi Anlattım

Güzel paylaşımlarıyla kendini takip ettiren  sevgili blog arkadaşım NABRUT mimlenmiş  ve sağolsun neticesinde  beni de mimlemiş:)
Arayı açmadan mimi  cevaplıyorum.Aslında bu aralar  hiç  yazasım  yok.Çoko  2 yaş sendromunda  bense  delirme noktasındayım.Bir yandan  da  kafa  dağıtmak için bir  dıy projemi gerçekleştiriyorum.Bitmedi  bitemedi  epey  uğraştırıyor ama ben  yılmadan her gece  geç saatlere  kadar boncuklarla  haşır  neşirim.Bakınca büyük bir parça değil ama fazla  detayı var o  yüzden uğraştırıyor siz merak ede durun şimdilik:)
Çok  güzel  içime sinen bir yenileme olacak İnşallah.
Haydi mime  geçelim bakalım:)
Mimin  Konusu:Sadece birgün için karşı  cinsin bedenine girseniz ;beyniniz  ve  ruhunuz  aynı kalsa ne yapardınız?

Aslında mimi ilk kim başlatmış bilmiyorum ama bana (affa sığınarak söylüyorum)saçma  geldi.
Ben karşı cinsin bedenine girsem onun iç dünyasını anlamak adına tamamen o olmak isterdim.Beyin  ve ruh benim  olacaksa  beden değişikliği  pekte birşey değiştirmez.
Ben de hep  şu vardır.Eminim  benim   gibi düşünen birçok kişi  var.Çok  sevdiğim,aşık  olduğum adamın beynini  okumak,onun  gözünden etrafa  bakmak ve baktığında da neler hissettiğini anlamak.Bana baktığında  gerçekten ne istediğini anlamak.Bunu hep istemişimdir:)Biraz kıskançlıktan  da kaynaklanıyor olabilir.Neyse ben  yine görevimi yerine getirmek  adına mimi  cevaplayayım.
Ben;oğluşumun bedenine girmek isterdim.Yani özlediğim çocukluğumu  yaşamak ,sorumluluklarım  olmadan  deli gibi koşup  oynamak;oyuncaktan başka birşey  düşünmemek ve birgün boyunca  şımartılmak;deli gibi ilgi görmek ;masum  olmak,karmaşadan uzak;tek derdimin pili  biten  oyuncağımın olmasını  isterdim:)
 Ben de bu  mimi:
Beticiğim'e
Demetim Demetolojim'e
Bir benden  var benden  içerinin  güzel sahibesine
Eymen Paşanın cici cici annesine
Yemyeşildeniz ciğime,
Ecenur'un Aktif annesi Mine'ye
Bal  Gözlü Kız'a
Gurbet  ellerdeki Bir dilden  her  telden'e
Bıraktığım İzler  (Tala)'yaa
Eslem'in güzel  annesi  Esma'ya
Eslemce'ye
Ve aklıma gelmeyen  diğer  bütün  İzleyicilerime.Ne olur  darılmayın  inanın şuan  yazacak  takatim yok  aslında  link olarak bile  veremedim adresleri:((
Beni mazur görün  ve  ismini  yazmayı  unuttuğum atladığım herkes cevaplasın  lütfen.
Muckk kocaman  öpücükler

10 çıtı pıtı yorum:

yemyeşildeniz dedi ki...

teşekkür ederim tatlım. bir düşüneyim yanıtlıycam :)

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Bu beim ilk mimim aldım :)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

canın sıkkın belli:( Allah yardımcın olsun.

Sihirli Kokosh dedi ki...

Nabrut
evet tatlım ogün epey sıkıntılıydım yaa içime bir sıkıntı oturdu resmen bir ağırlık hani çok darlanırsın gözün birşey görmez gidesin kaçasın gelir ya öyleydim.Kimsenin yüzünden değil galiba tekdüze şeyler monotonlu gibi işte üst üste gelince bunaldım ya da nazar dı bilmiyorum.Eşim oku oku çatladı resmen rahatladım biraz onunla dertleştim şimdi iyiym çok şükür sağol tatlım öptüm

Swotpisces dedi ki...

aslında 1. de fena değil, ama en iyi duran 3. bence, sabrına hayran kaldım, gerçekten ben de olsam fırlatır atardım, emeğine sağlık, sevgiler.

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

Merhaba canim yorumuna cevap vermek simdi nasip oldu ancak firsat buldum sana arkadaslik daveti gönderecektim ama sen galiba izle kismina ulasabilmissin... Bazen oluyor evet gözükmüyor bütün bloglarda oluyor cok gicik ama neyapalim.. Canim senin blogunda cok tatli o yüzden bende seni izliyorum :) Kendine iyi bak.. blog yazilarinda yorumlarda görüsmek üzre :)

Sihirli Kokosh dedi ki...

Swotpisces
Sağol tatlım ben de 3 te karar kıldım:)İlk bakınca parça da ufak gözüme az geldi aslında bu kadar zorlamazdı ama dantel diye görünmez ip kullanmak zorunda kaldım o epey zorladı.Uzun bir zaman bu çalışmadan yapmam herhalde:)Şimdi sırada kızkardeşin hırkası var o da çok şeker oldu yarın ki postta:)
Öpüldün

Sihirli Kokosh dedi ki...

NESLİNAME
izlemeye aldım aldım blogların yasak kalktığından bu yana sık sık sorun çıkıyor.Ay şikayet etmeyeyim açıldı ya bunada şükür:)görüşmek üzere bol bol tatlım:)

Demet / Demetoloji dedi ki...

Mimlenmişim, ancak görüyorum... Bir gün inşallah cevaplayabilirim diyorum :))) Sağolasın tatlım, mucx!

Sihirli Kokosh dedi ki...

Ayy hatabende haber vermedim zaten yorgunluktan adreslerin linkini de giremedim:(Affa sığınıyorum ve kocaman öpüyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...