Arayı Açmayalım Değil mi ama?:)

Kızlar ben acayip söz dinlerim:)Siz "arayı açma"dersiniz de  ben dinlemez miyim hiiç:))
Bakın hemen yeni bir post hazırladım önünüze serdim:)
Bugünün konusu :Yaptığım D:I:Y projeleri,hediyeler,kafa didikleme:)
Hepiciğini ekleyip yorumları altlarına iliştireceğim.Bu  aralar verimsizim malum ev-çocuk-ders üçgeni arasında kaldım ama monotonlaşmaya  niyetim yok.Geziyorum  da,elime incik,boncuk,keçe de alıyorum.Artık  günler daha da yetersiz geliyor.Uyku  uyuduğum zaman bile vaktimi boşa harcıyorum gibi geliyor.Galiba  kafayı sıyırdım ben:))
Sıyırdım belki  ama  boş geçirdiğim dönemlerimde hep kafam  sıkıntı duyduğum şeylerle meşguldü ve  depresif agresif dolaşırdım ortalıkta.Ne zaman blog açtım.Arştırdıkça ürettim ,ürettikçe  geliştirdim işte ben o  zaman çiçek açmaya  başladım.İnsan kendi  kendinin  terapisti gerçekten.Benden size tavsiye dibe  vurmaya başladığınız an  kimsenin tutup sizi  yukarı çekmesini beklemeyin .Herşey insanın kendi elinde;tecrübeyle  sabittir:)

Ayy!Görüyor musun  çene  düştü yine bidi  bidi durmuyor:)
Hadi  geçiyorum resimlere;
İzmir'e gelin giden  arkadaşım bayramda  İstanbul'a geldi  ve  iki gün önce evine döndü.Evine gitme ihtimalim olmadığı için geçikmiş  hediyesini yaptım.Aslında gideceği günü bilmediğimden biraz  aceleye  geldi.Zaman kısıtlamasından dolayı kolaya  kaçmak zorunda kaldım .Kendisi çok beğendi.Ben" daha iyisini çıkartabilirdim " diye hayıflandım:(

Bu da ev ayakkabılarım için şıkşıkıdım kılıfım.Evdeki atılmayan  parça  kumaştan  değerlendirildi kendisi.

Ev  ayakkabılarımla  aldığımdan beri aşk  yaşıyorum zaten.Ben kalın çorap giyinmekten  nefret ederim.En  güzeli  pofuduk ev ayakkabıları  ya da  böyle  en  kokoşundan  babetler:)


Alyansımı beğenmemeye başladım.Çelik  yüzüklere  ilgi duymaya başlayınca kocişim bana "tam da istediğim model"dedirten  cinsten bir yüzük almış.Sağolsun çok  düşüncelidir  kendisi:)Tarih  ayarlamalı.06.07♥
 

Bunlar da  benim yüzük  kutusundan çıkanlar.Sadece iki  tanesi  hazır .Diğerleri benim  el emeğimdir  ayıptır söylemeeesi:)


Soldan başlarsak en  tarz  duran yüzüğümdür ki kendisi reankarnasyon öncesi(İnanmam tabiki anlatıma güzellik katsın diye  kullanıyorum)küpeydi efenim:)Küpe takamam.Emitasyon olsun gümüş,altın her türlüsü  yara  yapar :("Kenarda  duracağına gelsin parmağımı  renklendirsin "dedim.Fena mı ettim  yani?
Ortadaki de doğal akik  taşı.Bileklikti ama kullanamıyordum.Ne zaman taksam vücuduma ağırlık çöküyordu.Bozdum bir kısmını zincir kolyemin  aralarına serpiştirdim.Geri kalanını böyle şıngır şıngır eden bir yüzüğe çevirdim:)
En  sonuncusunu da kristale yakın  boncuk ve takı yapanların bileceği bit denen  boncuklarla  yaptım.Hatta bu yüzükten şuanda bir  sipariş almış bulunmaktayım:)Bilekliğiyle beraber...Rabbim'e şükürler  olsun.Akmasa da damlıyor şimdilik.İnşallah ileride kendi yerimi  de açmak nasip olsun.

Bunlar daa kristal yüzüklerin yeni moda olduğu zamanlarda malzemelerine bir dünya  para  dökerek  yaptığım  yüzüklerim.Yıl 2004 tü vaay  bee yıllar ne de çabuk  geçiyor.Hala gözüme güzel görünüyorlar.

Bu  yüzüğümü bir blogta  görmüştüm.Çook  uzun  zaman oldu hatırlayamam adını ama o da  bir  tasarımcının modelleri arasında görüp,beğenip yapmış.Çok değişik bir model  ve de tarz  duruyor (bana göre tabi)ayrıntılı resmiyle görmek için tık tık

Bu ne mi ?Kendisi  küpeydi hem de "Bir  Ben Var Benden İçeri"nin sahibesi güzel arkadaşımdan.Postu okumayan varsa  ve de yüzüğün küpe halini görmek  isteyen tık tık
Küpe  takamıyorum.Hediye gelmiş  ve de çok şık.Kenardan mahsun mahsun seyretmektense yüzük  yapıp kendisiyle aşk yaşamayı tercih  ettim:)


Bunlar  para verip aldıklarım:)Soldan başlarsak Koton ganimetidir.Ortadaki Oriflame ganimeti.En sonuncusu  gümüştür ve de lise yıllarımdan  kalmadır:)

Bu da bir  fıstığa hediye gidecek  nasipse.Bu arada  elimde bir sipariş  daha var.1 yaş doğum günü  için sapsarı fıstık bir  kıza Çıtçıtlı badi süsleyeceğim:)

Bu da  bugün elime geçen bir bilezik.Kızkardeşimin hediyesi.Avon'dan almış.Otantik  olan  herşeye bayılıyorum.Osmanlı takıları,Hint takıları ve de kıyafetleri,Japon stilleri.


Kuzum tıkandı fena halde:/Su gibi  terliyor.Sık  sık değiştiriyorum.Dua edin olur mu?
Yeter bu kadar göz yorduğum,beyin didiklediğim :)
Hadi  ben test  çözmeye gidiyorum.Nescafemi de alayım.Oooh!
Herkese mutlu bir Pazar günü diliyorum..Öpüldünüz.

20 çıtı pıtı yorum:

Dilekce.. dedi ki...

Ooooooooo hiç boş durmamışsın hakikaten :)) dıy'lar harika.. Çok güzel yapmışsın.. Çokoya geçmiş olsun, bu arada sen ne dersi çalışıyorsun? test felan? merak ettim.. :))

Adsız dedi ki...

vay vay vay yüzüklerin güzelliğine bak...o en tarz dediğin varya gerçekten çok tarzmış bayıldım:)))marifetli kokoshum benim...ellerine emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel valla...sende benim gibi küpe kullanamıyosun demek:( bendede yara oluyo hemen en fazla 1 saat takıyorum sonra başlıyo kaşınıp kızarmaya...kapı süsü konusunda da tevazuya gerek yok bence harika olmuş valla...tam bi dişi kuş yuvasının kapısına göre:))güle güle kullansın arkadaşın...ayakkabı kesemizde kendimiz gibi pek bi kokoşmuş yani...eee insan marifetli olunca böle çeşit çeşit güzellikler çıkıyo ortaya işte...maşallahhhh sana canım arkadaşım...çelk yüzükte güzel..ay ne çok güzel dedim ben böle...kuzularım görse""örtmenimmmm bize diyon ama kendinde sürekli sözcük tekrarı yapıyon""" derler:))yapıyom valla...ama napıyım hepi birbirinden güzel:))al bi tane daha :)) kocaman öpüyorum canım seni...test çalışmaya devam..olacak hemde en ii bölüm olacak sonunda inşallah ben güveniyorum sana...tamam çok uzun oldu bu yorum nerdeyse bi postta burdan çıkacak:))tamam tamam sustum hadi bakalım ii geceler:))

Sihirli Kokosh dedi ki...

eymen Paşam
hahhahah Hilal vallahi çok güldm kız Allah iyiliğini versin.Bitnesin sen Bir post çıkacak kadar yorum yazdın ya bana daha ne isterim Çok mutlu oldum canım çook sağolasın güzeller güzeli örtmen seniii.Kocaman öpüyorum canım muahhh

Sihirli Kokosh dedi ki...

Dilekçe
tatlım çok sağolasın sana da uğradım tam hayırlı olsun yorumu yazacaktım fakat yorum pencerenden dolayı sana yorum yazamıyorum tatlım lütfen yorum pencereni pop-up olarak ayarlar mısın?Yoksa sürekli takipteyim pembiş güzeller güzeli bir de kociş hediyesi olan o Pcye bittim.Güle güle kullan.Evinde güle güle otur.Ağız tadıyla ve en pembişinden bir haber al İnşallah.Hahah senin yorum sayfan sandım bir an burayı:)Kocaman öptüm tatlım.

Sihirli Kokosh dedi ki...

Dilekçe canım söylemeyi unuttum üniversiteye hazırlanıyorum:))Açık öğretim düşünüyorum mecburen tabi.Bakalım İnşallah dua et olur mu?

htchndr dedi ki...

el emeciklerin gerçekten çok güzel maşallah hele küpenin evrensel değişiklikle yüzük olması gerçekten güzellll yeni yüzügünde hayıırlı olsun.. eşinin hediyesi güzelmiş.

HOBİLEMELER dedi ki...

merhaba sınav hazırlık döneminde birbirimizi motive edebiliriz :)
hangi bölüm düşünüyorsun?

Sihirli Kokosh dedi ki...

haticinpepelası
teşekkürler tatlım kendimce elimdekileri değerlendiriyorum işte bana yetiyor şükür hem değerlendirme hem de kimsede olmayan takım oluyor:)Öptüm

Sihirli Kokosh dedi ki...

HOBİLEMELER
Merhaba hoşgeldin.Anaokulu öğretmenliği açık öğretim ama bilemiyorum belki fikrim de değişebilir.Rabbim sizinde istediğinize göre versin başarılar

cicibiciseyler.com dedi ki...

canım sen ne marifetliymişin öle yauu banada sıçratsana az ya bende böyle cici şeyler yapayım..zevkınde ayrı bigüzelmiş hani..ohh bol bol takı yap kıyafetıne gore valla imrendim şimdik sana..Ellerine sağlık hepside çok özel çok güzel..Çokoyoda cok geçmiş olsun canım.öptüm kocaman..

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

kokosh cum hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık. hele benim gibi yüzük canavarı olan birisinin gözünü gönlünü açtın.

Bendede var böyle güzel bir kapı süsü ve ayakkabı çantası. nerden geldiydi acep :))))))

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Ha allah yardımcın olsun. Rabbim çalışmanın karşılığını mutlaka verir. Başarılar

Demet / Demetoloji dedi ki...

Sen arayı açma yine, evet :) Zaman zaman uğrarsan hem kafan dağılır ;) Yüzüklerini güle güle kullan canım. Ben pek yüzük takamıyorum, daha çok tercihim küpeden yana... Aldığım yüzükler de genelde ince oluyor... Takabiliyorsan ne güzel.. Tak, takıştır vallahi :) Çoko' ya da geçmiş olsun çok... Öpüyorum.

Sihirli Kokosh dedi ki...

cicibiciseylerr.blogspot.com
Tatlım çok teşekkür Bence her kadın becerikli sadece istemek yetiyor:)İstersen alasını yapacağından eminim:)Biz de seni kocaman öpüyoruz

Sihirli Kokosh dedi ki...

TALA(BIRAKTIĞIM İZLER)
Talacığım çok sağol tatlım.ayy canım güle güle kullan tekrardan.Beğenmene gerçekten sevindim:)İnşallah birgün de yüzük hediyem olur sana:)Duanı eksik etme olur mu ?Sınavı kazanmaktan başka dileğim yok şuan inan:)

Sihirli Kokosh dedi ki...

Demet (www.demetoloji.com)
Demet'im Demetoloj'im:)Bu tavsiyene uyacağım tatlım.Senin miniminnak ama harikalar oluşturan ellerin var:)Küpe sana çok yakışıyor keşke ben de kullanabilsem:/Ben de yüzük hastasıyım takıp takıştırayım:)Çoko biraz daha iyi yerinde dursa iyieşecekte ahh ahh!Sıpa :)Biz de seni kocaman öpüyoruz:)

Trendydolap dedi ki...

tebrikler :)

http://trendydolap.blogspot.com/

Sihirli Kokosh dedi ki...

trendydolap
teşekkürler tatlım

Lunapark Queen dedi ki...

Oo tebrik ederim canım :) Çok da hoş bir blogun var..

Ben de bloguma beklerim, yorumlarını da beklerim!


http://lunaparkqueen.blogspot.com

Sihirli Kokosh dedi ki...

Lunapark Queen
Çok teşekkür ederim.Çok incesin:)İzlemeye aldım bileee:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...