UZUN ARADAN SONRA KOMBİNİMLE BURADAYIM!

Sizleri çok özledim   gerçekten.İçim içimi yedi ama  derslere ağırlık verdiğimden  "Giripte adam akıllı  yazamadıktan sonra göz kırpıp  kaçmak olmaz ." dedim ve  boşladım malesef.
Ben tam iyileşiyor  akabinde hemen  grip  oluyorum.Kısır döngü  misaliyiz  bu aralar.
Bloğu yazmaya ara  verdiğimden  beri evden dışarı  çıktığım yoktu.İki gün önce erkek kuzimin söz  törenine  gittik.
Anaaaaam!Ne kurtlanmış,ne bunalmışım ?!:))Bir döktürdüm  pir döktürdüm.Ohhh!Rahatladım.Zaten kalabalık  olduğundan  bayanlar ayrı  erkekler  ayrıydı çok rahattık  o  sebepten.
Bu arada bir sürü ciciler aldııım.Kimini Limango'dan ,kimini Armine'den.Tepeüstüne Armine'nin fabrika satış mağazası açıldı.Dev gibi.Online  satışların ürünleri  de oradan gidiyor her bir yere:)Fabrika satış ama yeni sezonları  da yarı  yarıya.Şansıma hiç defosuz yeni sezon  ceketi kaptım:)Fiyatı 169 tl den 70 tl ye düşmüştü.Çokta  güzel oldu.Limangodan aldıklarım ufak  tefek aksesuarlar.Konu mankeni şeklinde takılık.Koltuk şeklinde   yüzük  standı.Slikon fırın  tutacağı(köpüşlü)kalıp  falan filan.He bir de çanta tutacağı aldım.Hani davetlere gidince masaya takılan  ucuna da çanta  takılan aparat:)Çok makbule geçti.
Neyse anlatacak çok  ama bende vakit sınırlı.İzleyici  sayım günden güne  artıyor.Görmüyorum sanmayın!:)Çok mutlu oluyorum.Aklımda  bir kaç plan  var.Bir sayı belirledim kendimce o  sayıya ulaşınca bol bereketli bir ÇEKİLİŞİM olacak:)
Şimdilik kombinlerimle sizi başbaşa bırakıyorum.
Ayağımdaki etek pantalon ve şimdiye kadar almadığıma pişman olduğum bir  model:)



Ceketim  detaylı görünsün diye  :)

Yüzük tepsisi çok şıktı fikir olsun diye ekledim.

O kadar ünsalmışım ki pastayı benim yaptığımı düşünenler oldu ama ben yapmadım:)Henüz  o kadar  gelişmedim  sanırım.

Hayalim  profesyonel makina artık herkes  biliyordur  değil mi?:)Tüm  gece fotoğrafçılık  yaptım.Sırf karizması için bile alınır o kadar  yani:)

Ev ayakkabılarımı aslında netten belirlemiştim.Mağazaya almaya gitmeden Flo'ya uğradım.Aman Allah'ım bunları görünce vuruldum adeta.Fiyatı mı?Sadece 40  tl  ama gösteriş olarak çok daha fazla göründüğü kesin sizce?:)


Şimdi size Çokomun videosuyla veda ediyorum.Sonra görüşürüz  fıstıklar.Sizleri de ihmal ettim.Uğrayamıyorum hiçbirinize.Şu ders olayını  hafifleteyim dua  edin ne olur!!!!

31 çıtı pıtı yorum:

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

cekete bayıldım.34 beden olduğundanmıdır bukadar güzel görünmesi acep :)

eslemce dedi ki...

ayakkabılarına,ceketine,pantolon eteğine hepsine ayrı ayrı vuruldum desem.Ama en çokta o ayakkabılara bittim galiba.Bunalrı kullanacağın güzel günlerin çok olsun canım.
Çokoyada maşallah:)yayınlama dedim şunları sana:)
profesyonel makina işine bende taktım sayenizde son dönemler,bakalım hayırlısı.MEvlam belki kısmet eder.
sevgiler canım

KelebekGibi dedi ki...

Coko'nun agzina saglik, amin :) Maasallah. Seninde ses tonu düsündügümden kalinmis, yani daha tiz ciyak ciyak bir ses hayal etmistim :D :D
Gecmis olsun, ögrenci annelerin vakti pek degerli bilirim, sen saglikli olda blog falan filan bekler ;) Derslerinde basarilar.
Bol resimli yazilarini seviyorum o nedenle bu da iyi geldi. Ama gene resimlerinde bir imza logo birseyin yok, tedbirini al derim ;)
Ceketin cok uygunmus ve modeli süper ;) Ne giysen yakistiriyorsun maasallah bu konuda yeteneklisin.
Birgün buna benzer pastada yaparsin sen...
Sevgiler

cicibiciseyler.com dedi ki...

balummm ceketine aşık oldummmmm çok yakışmış sanada herşeyınle çok tatlı gorunuyorsun valla..kardesınınde sözü hayırlı ugurlu olsn Rabbım tamamına erdırsın ınsallah..öperim çok.

pastaguvercini dedi ki...

çok şıksınız yine kokoş hanııım :)) arayı fazla uzatmayın,bekliyoruz yeni yazıları.. bende beklerim cnm sevgiler..

sweetheartela dedi ki...

ceket gerçekten güzelmiş fiyatı da çok uygunmuş bu güzelliğe rağmen.Manken gibisin tatlım,çok yakışmış.Ayakkabıların farklı rengini görmüştüm ben,rahatlar mı?

Ruveyda dedi ki...

pantolon eteğinizi de nerden aldığınızı sorsam:)?

Sihirli Kokosh dedi ki...

güzel şeyler dükkanı
teşekkürler tatlım nereden anladın 34 olduğunu bravo cidden:)normalde 36 giyerim ama kalıptan mıdır ben mi zayıfladım 34 anca oldu.Eminim 38ide 40ı da süper durur canım:)

Sihirli Kokosh dedi ki...

eslemce
sağol tatlımmm daha da güzelleri senin olsun İnşallah okuyup üflüyorum ben bişicik olmaz İnşallah:))Ah ahh alaacağım vallahi önünde sonunda :)

Sihirli Kokosh dedi ki...

KelebekGibi
tatlım hastayım şuanda gripten ses kalmadı ama o kadar yani düşündüğün kadar da ince bir sesim yok:)Bu kadar da kalın değil ama normalim:)teşekkürler tatlım yaa önceden yüzü gizlerdim sonra gizlememeye başladım öyle kaldı birşey olmaz yaa zaten fırsat bulsam diğer yüzümün net göründüklerini de toparlayıp toplu kamufule operasyonu başlatacağım da vaktim yok şuanda sağol canım düşünceli arkadaşım:)

Sihirli Kokosh dedi ki...

cicibicişeyler
teşekkürler datluuum:)Sizleri de ziyaret edemedim ilk fırsatta geriye dönük gezeceğim İnşallah.Daha da güzelleri senin olsun.

Sihirli Kokosh dedi ki...

pastaguvercini
tatlım ilk fırsatta gezeceğim blogları ama bu ara yani en azından sınava kadar benden tık yok:(teşekkür ederim güzel yorumuna:)

Sihirli Kokosh dedi ki...

Esra
teşekkürler tatlım o senin güzelliğin valla gözlerine hayranlıkla bakıyorum Maşallah ufaklığında gözler aynı sen:)Çok canlar yakacak şimdiden belli.Rahatlar bana göre ben alışkınım topukluya fazla topuklu bu ama bana bile fazla geldi düşün :)Ev ayakkabısı olarak düşündüğüm için problem olmadı ama uzun süreli dışarıda dolaşılamaz.

Sihirli Kokosh dedi ki...

Ruveyda
Tatlım Ümraniye de Aydınlı giyim var oradan aldım fiyatı da 60 tl birçok mağaza gezdim Aker,Armine falan bana göre uçuk fiyatlar.Başka isimsiz mağazalardakilerde kumaşları çok kalitesiz geldi.Bu gerçekten hem kumaşı güzel hem de uygun fiyatlı:)

Adsız dedi ki...

canımm benim öncelikle çok çok geçmiş olsun bi gitsin hastalığın bi daha gelmesin...kombinimiz yine süper ee amnken gibi hatunsun yahu ne giysen yakışıyo..o ceket üzerine göre dikilmiş gibi...çokonun videosunu faceden izleyemedim bitürlü açılmadı bi program silinmiş sanırım pc mden...şimdi burdan izledim..milyon kere maşallah kuzuma...hemen eymene izlettim...gülümeyerek ve büyük bi heyecanla izledi abisini:))Rabbim yolundan ayırmasın inşallah..bizimkilerede nasip etsin...sevgiler tatlım öpüyorum kocaman

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Çok bi cici olmuşsun tatlım;)

Demet / Demetoloji dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun Yasemin' ciğim. Ben de bu kız dikiş makinesine mi sardı da buraları boşladı diyordum :)) Ceketin de çok yakışmış ayrıca, güzel günlerde giymen dileklerimle ;)

fatma dedi ki...

ceket çok hoşmuş gerçekten bende indirime girmelerini bekliyodum.ümraniyeyipek bilmiyorum ama gidicem.etek pantalonda incecik oldugunuzdan çok güzel durmuş.güzel günlerde giyin inş

Sihirli Kokosh dedi ki...

eymen paşam
Hilal tatlım yorumların bana gerçekten enerji veriyor zira bugün çok gerginim.Aksilik kocişte geç gelecek tek başımayım Çoko bugün beni çok zorladı şimdi uyudu beynim ambalaj oldu resmen.Ne öğle uykusu uyudu ne yerinde durdu ne beni oturttu.Poffff!Gerginim hala .Bu gece elime keçeleri alıp rahatlayayım diye düşünüyorum:(Canım iyiki varsın seninle keşke yüzyüze de konuşup dertleşebilsek.

Sihirli Kokosh dedi ki...

CADI KIZIN DIRDIRI
Cadım:)Teşekkür ederim şımarabilirim herhalde:)
Kocaman muah

Sihirli Kokosh dedi ki...

Demetim Demetolojim
:)Tatlım çok teşekkür ederim ahh keşke zamanında ders çalışsaydım da şimdi test kitaplarının değilde dikiş makinasının başında uyuklasaydım:)
Kendimce karar aldım sınav geçene kadar dikiş makinasını getirtmeyeceğim teyzoşa.Biliyorum huyumu rahat durmam:)
Seni de boşladım uğrayamıyorum uzun zamandır.Kim bilir neler neler yapmışsındır.Ne güzel konuşmuşsundur.Kocaman öpüyorum

Sihirli Kokosh dedi ki...

fatma
teşekkürler tatlım nerede oturduğunu bilmiyorum ama Ümraniye son yıllarda epey gelişti ne ararsan var artık.Benim mudavimi olduğum yerler arasında.Herşeyden önce kumaşçılara ı gezmek bile yetiyor:)
Güzel sözlerin için de ayrıca teşekkürler tatlım

mavii dedi ki...

çok tatlı çok güzel olmuşsun cnm kolye detayını çok sevdim:)

papatya dedi ki...

ma$aallah Allah'im nazarlardan saklasin çokoprensimi, ne tatli okuyor.. sanada ma$aallah koko$cugum, herzamanki gibi yine koko$lugun ustunde ;)begniyorum bacim tarzini! kuzenin sozu hayirli olsun Allah'im tamamina erdirsin in$aallah. yakla$ik uç aydir takibindeyim, her gun bakmadan geçmiyorum sayfani.. payla$imlarini dort gozle bekliyorum ne yalan soyleyeyim =) içtensin sicak kanlisin, yola devam guzelim. bende dun kendime bir blog açtim hehe sizlere ozendim napayim ;) artik mesajlar gonderirim postlarina, uzaktan seyretme devrini a$tim artikin ;) ziyaretimede beklerim optum

Lunapark Queen dedi ki...

Çok hoş olmuş :) Normalde kapalı stilleri çok beğenemem yani zor beğenirim çünkü ortaya güzel birşeyler çıkarmak daha zor daha sınırı gelir.. Ama bu önyargımı yıktınız, çok hoş :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Sihirli Kokosh dedi ki...

mavii
teşekkürler tatlım .Ben de bu kolyemi seviyorum.Atasay geçen yılın ürünlerinden.Daha güzelleri senin olsun

Sihirli Kokosh dedi ki...

papatya
Çoook sevindim bu ne güzel bir yorum böyle valla sınav stresi üzerine süper geldin papatya sevgiler burdan bloğuna uçuş yapıyorum:)

Sihirli Kokosh dedi ki...

Lunapark Queen
Ne mutlu bana çok teşekkür ederim çok incesin seni takipteyim zaten:)

milky dedi ki...

Her zamanki gibi çok şıksın.
bence kapalı açık farketmez herkesin senden ilham alması gerekiyor.

birde ben bu maçoyu yerim ne kadar şeker :)

Sihirli Kokosh dedi ki...

milky
Çok teşekkür ederim bu şımartan söze ihtiyacım varmış demek ki gözlerim parladı birden:))Çok naziksin .O zaman sevimli maçodan mis gibi bir öpücük sana:)

zeymurancafe dedi ki...

ellerıne sağlık canım yemek pek bı guzel olmus beyefendı de cok yakışıklı kaytan bıyıklı şeker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...