BURALARDAYIM ama AKLIM BAŞKA YERLERDE!!!

Evet buralardayım!Bloğuma  uğruyorum ama  elim yazmaya gitmiyor.Sizlerin kapısına  geliyorum  ama  geldiğimi  belli edemiyorum ;zile basmaya elim  gitmiyor.İçimden hiç birşey yazmak,anlatmak   gelmiyor.Bugün  silkindim biraz içimi  dökeyim  dedim.Ortak  derdimizden yana yakınayım dedim:(
Çok ama çok acı  günler.Şehitlerimiz için gözyaşı dökerken üzerine deprem acısı.Üstüne hala şehit haberlerinin kesilmeyişinin öfkesi:(
Rabbim 'e isyan etmeye tabiki  hakkımız  yok.O herşeyin doğrusunu  bilen.Kafam o kadar dolu ve anlatmak istediğim o kadar çok  ki.Kelimeleri  yerli yerinde kullanamayacak  kadar  karışığım.
Bu çok büyük bir  imtihan.Depremzede kardeşlerimizin ŞÜKÜR bizimse İNSANLIK imtihanımız.Umutlar yitirilirken  bir yandan  da yeşerten olaylar gerçekleşiyor.Rabbim hikmetini,kudretini her  şekilde  kanıtlamaya devam ediyor.
Şer gibi görünen de ben bir  hayr  olduğunu düşünüyorum.Şehit olaylarının ardından fay hattı üzerinde  olmamasına  rağmen doğu bölgesinde deprem olması ileride bizim  çok farklı yerlere geleceğimize bir vesile oldu  belkide.
Kürt kardeşim unutulmadığını,dışlanmadığını,bu devlette değer gördüklerini ve kardeş  olduğumuzu anladı ve anlayacak İnşallah.
Bizler;insanlığımızı ,merhametli oluşumuzu,değer  yargılarımızı kaybetmediğimizi,kardeş olduğumuzu gösterdik  ve gösteriyoruz.




Çünkü;biz  kardeşiz.Bizi birbirimize düşürmeye  çalışanlar başkaları.Dağdaki terörist  benim kürt kardeşim değil.Onlar  sünnetsiz,çeşitli yerlerinde haç işeretli döğmeleri  olan ,Allah-Kitap-Peygamber bilmeyen  kafirler.Benim askerime kurşun sıkıp,ocaklarımıza ateş  düşürüp yüreklerimizi  yakıp üstüne bir  de bunu  kürt kardeşin  yaptı diyerek bağlarımızı  zedelemeye çalışan ,devletimin  kutsal  topraklarını ele geçirmeye  çalışan  kafirler.
Bu  kafirlere göz yumanlar.Buna  engel olmayan ve ya  olamayanlar.
Nasıl  hesap verecekler  acaba?




BOŞUNA UĞRAŞMA KAFİR!SEN  YIKMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA  BAK RABBİM BAŞKA BİR  YIKIMLA BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLADI.BİZ YİNE  BÜTÜN OLDUK.BİZ TÜRKÜZ.BİZ  OSMANLI TORUNUYUZ.BU TOPRAKLARA NE ŞEHİTLER VERDİK.BU TOPRAKLARDA ABDESTSİZ GEZMEYEN  ANAMIN AYAK İZİ VAR.BU TOPRAKLARDA EVLİYALAR VAR.BU TOPRAKLARDA DEDEMİN SECDEYE  GİDEN ALNI  VAR.





SEN NE    BU VATANI  BÖLEBİLECEKSİN.NE  DE O CENABET  BEDENİNİ BU  TOPRAKLARDA  ŞUURSUZCA GEZDİREBİLECEKSİN.KİMLERİ ALIRSAN AL  TESİRİN ALTINA.KİMLERİ KANDIRIRSAN KANDIR ÜÇ BEŞ  KURUŞA.DİYELİM Kİ  KANDIRDIN  CAHİL OLAN  KARDEŞİMİ.DİYELİM Kİ;SERPTİN NİFAK TOHUMLARINI ARAMIZA.
İSTEDİĞİN  KADAR KUSURSUZ PLANLAR İÇERİSİNDE OL.UNUTTUĞUN BİRŞEY VAR.
BİZİM;SENİN KUSURSUZ SANDIĞIN PLANLARI BOZACAK YÜCE RABBİMİZ VAR.



Bu arada birşey itiraf   etmek istiyorum.Depremin olduğu ilk gün   hem  boyutunun  bu kadar büyük olduğunu  anlayıp kavrayamamıştım hem de düşüncem bugünkinden farklıydı.Çok  üzülmüştüm ama birgün  önce Van'da  bir terörist leşinin cenazesi olmuş  ve defnedilmişti.Rabbimin imtihanından çok cezası olduğunu  düşünmüştüm  ve  Facebookta   şöyle bir  yazı  paylaşmıştım:
"Ölenlere rahmet diliyorum.Rabbim bir  daha  yaşatmasın ama  bunda  bir  hikmet  aranmasından yanayım.Deprem oldu ilk koşan,asker,hemşire,doktor,DEVLET.Destekleriniz ve verdiğiniz  oylarla meclise giren BDEPlilerden kimse  ortalıkta yok.Anlayın ki sizi unutan  ,dışlayan yok.Buna  rağmen hala gerçekleri göremeyip farklı çıkarlar içerisine girerseniz Rabbim  kudretini göstermekten çekinmez.Kesinlikle genelleme yapmıyorum."
Sildiğim  için aklımda kalanı yazıyorum.Aslında yazdığım  da yanlış  bir düşünce  yok.Genelleme yapmadım.Bilirsiniz  ki oylarda ordan BDPden  başka  birşey çıkmamıştı.Bunu  sorgulamanın ya  da yüze  vurmanın zamanı  değildi.Bu bizim de imtihanımızdı.İNŞALLAH BU İMTİHANI  LAYIĞIYLA GEÇECEK VE BUGÜN Kİ  DURUMDAN ÇOK ÇOK FARKLI GÜZEL  YERLERDE  OLACAĞIZ.






Şahsımla ilgili olarak  güzel  gelişmeler  var.Boş  durmadım.Yaptığım biriken  bir sürü cici ve  güzel  bir  haberim  var.Şuanda  değil diye düşünüyorum.Zamanı  değil,yeri  değil.Şimdi dua zamanı.Rabbime yalvarma,af dileme zamanı.Kudretine ,varlığına şükretme zamanı.Kara bulutların  yok olması için yakarma  zamanı.


Rabbim beterinden saklasın sakınsın.Kafam karışık  demiştim.Eğer kelimelerimi yerli  yerinde  kullanamadıysam ,saçmaladıysam  ne olur affedin.Herkesi kucaklıyorum.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...