Maaile Hastayız:(

İyi geceler!
Malesef korktuğum başıma geldi.Yeni atlattığım hastalık sonrası  uçuklarımdan kurtuldum diye sevinirken yeniden hasta oldum.Çokoprens hastayken; hasta olmaktan çok korkuyorum.Halsizlik yüzünden malesef fazla ilgilenemiyorum yavrumla:(
Dikkat ediyorum da kendime ama bu dengesiz havalar bizim de dengemizi bozdu .Kocişte hasta.Vücudum kırılıyor adeta.Ağzımın içi kaşınıyor.Yarın boğaz şişmesi olarak değişime uğrayacak.Bol karabiberli,limonlu, ıhlamur içtim ama fayda etmedi.Şakaklar ve elmacık kemiklerimde biri oturuyor sanki.O kadar ağırlık veriyor ki bana.
Rabbim dermansız dert vermesin.Artık dört mevsimi yaşayamaz hale geldiğimizden herkes ne kadar  da çabuk hastalanıyor.Çocuklar artık hep alerjik:(Rabbim bugünümüzü aratmasın İnşallah.
Hepinize sevgiler.Sağlıklı kalın gerisi  gelir.

4 çıtı pıtı yorum:

Yeşim dedi ki...

Canım hepinize acil şifalar diliyorum. Geçmişler olsun, doktora gitmeyi ihmal etmeyin ne olur bu hastalık ilaçsız geçmiyor ne yazık ki :( En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.

Sihirli Kokosh dedi ki...

Yeşim
Teşekkürler canım Allah razı olsun.Ben ilaçtan yana değilim pek antibiyotik hiçte sağlıklı değil.Çokoprens zaten fısfıs alerjik ilaçları kullanıyor.Onu da mecbur kalmadıkça kullanmıyorum kortizon içeriyor çünkü:(Grip ilaçla yedi günde ilaçsız bir hafta da geçer diye birsöz var ya?:)Doğru cidden.Benim boğazlarım dışında bir problemim yok genelde hastayken hep bademciklerimden dolayı çekerim Bademcik iltihaplanması var ona da antibiyotik şart ama emzirdiğim için kullanamıyorum malesef:(Öptüm

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

dermensız dert verme diyerek çok yanlış bir dua ediyoruz aslında demiş oluyoruz ki dert ver yarabbi ama dermanı olsun.
halbuki şöyle desek ne güzel olur Yarabbi dert verip dermanını aratma...
çok geçmiş olsun.acil şifalar...

Sihirli Kokosh dedi ki...

Sağol tatlım.Evet düşününce mantıklı geldi bana da o açıdan düşünmemiştim hiç.O zaman düzeltiyorum ve Rabbim dert verip derman aratmasın diyorum.Öpüyorum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...