Ben Geldiiiim !Bakın Neler Getirdim?

Buralardayım ama varlığımı teknik nedenlerden ötürü hissettiremedim malesef:(
Aksilikler ardı ardına sıralanmış beni  bezdirmeye çalışsa da ben sabrımla yendim onları:)O zaman bana kocaman bir  alkışşş:)
1.aksilik :Hesabıma giriş yapamadım günlerce.Yorum bırakamadım.Ne size  ne de bana gelenlere.Uzun uğraşlar sonrası şifre yenilemeyle girdim dün itibariyle ama bazı  bloglara hala yorum bırakamıyorum malesef.Url girişiyle  yapıyorum.
2.aksilik:Çokoprensim hastalandı.Normalde bu mevsimde  tıkanmazdı.Alerjik dönemini atlatıyordu ama birden tıkandı ve sonucunda iğneden ,antibiyotikten kurtulamadık:(
Doktor  alakası yok desede ben bunu memeden  ayırma dönemine  bağlıyorum.Ne kadar etkisi kalmasa bile yine de bağışıklılığını koruduğuna inanıyorum.Tamamen kesmedim.Şu sıralar hala geceleri veriyorum.Gündüz kesinlikle vermiyorum.
3.aksilik:Morelimi bozan bir takım insanlar var.Enerjimi önce nötrleyip sonra da negatife çevirmeyi başarıyorlar malesef.Normalde takılmam böyle şeylere ama insanız nihayetinde.Bana - si  şu oldu.Kaç gündür elime iğne,iplik,boncuk v.s  alamıyorum;içimden gelmiyor.İlhamımı uzaklaştırdılar yav!
Bugün iyiyim çok şükür.Sindiriyorum ,daha sabırlı olunabildiğini öğreniyorum.Bu gece başlayacağım sipariş kapı süsüne.Temmuz sonuna teslim edeceğim ama erkenden bitirmekte yarar var.Hatta sizden fikirler alabilirim.Bir anaokulunun kapısına yapacağım.Sizce ne  yapabilirim.En iyisi olsun diye kafa patlatıyorum fikirler birbirine girdi.Şimdi işin içinden çıkamıyorum:))
Bu kadar serzenişten sonra gelelim bu boşlukta neler olup bittiğine.Sırayla giriyorum resimleri hadi iyi bakınmalar:)
Geçen akşam ıspanağım vardı baktım bozulacak değerlendireyim dedim.Tarif baktım netten.Basit ve lezzetli denemenizi  tavsiye ediyorum
ISPANAKLI  ÇÖREK
Malzemeler
3 yumurta
2 su bardağı un
1 çay bardağı süt
125 gr. tereyağ (margarin) ben tereyağ kullandım
1 çay kaşığı tuz (arzuya göre)
1 çay kaşığı karabiber
1 çay bardağı kaşar peyniri (ben cheddar kullandım)
1 paket kabartma tozu
1 demet ıspanak
Hazırlanışı:
1- Ispanakları bol su içinde yıkayın. (yıkadığınız suya sirke damlatırsanız kumu daha rahat akıtacaktır) İnce ince doğrayın.
2- Tereyağını eritin (5 dakika ılımasını bekleyin) Bir kabın içine yumurta, yağ ve sütü koyup çırpma teliyle karıştırın.
3- Sıvı malzemelerin içine un, kabartma tozunu, tuz ve karabiberi ekleyin. Karıştırın. İnce ince doğramış olduğunuz ıspanakları ekleyin spatula yardımıyla yedirin. Ispanaklar çok fazla gibi gelebilir. Değil. Elinizle ya da spatulayla karıştırarak yedirebilirsiniz.
4- Kek kalıbınızın içini katı yağ ile iyice yağlayın. Hamuru içine koyun. Üstüne kaşar peyniri rendesini koyup önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında pişmesini sağlayın. Kürdan yöntemiyle pişip pişmediğini anlayabilirsiniz. Afiyet olsun.






Bu da amcasının Çoko için seçtiği ciciş pappuuçlaar:)
Ayağından çıkartmadı ama onlar ayağından çıkıverdi:)Pumaları 25 numara ayağına  tam oluyor.Bunlar da 25 ama epey büyük geldi .Değiştirmedik ayakkabı bolluğu olduğundan:)Büyüyünce giyersin hesabı:)

Teşekkür ediyor amcasına en cilvelisinden:)

Eveet paylşmakta sabırsızlandığım durumlardan  biri de bu işte.Tattataaam !Pembe maske!3 gündür kullanıyorum.Biraz değişmeler  var ama o maskeyi çıkarttığınız anki ortaya çıkan cilt harika  gerçekten.Taklitleri olduğundan güvenip alamamıştım.Blog sahibesi bir arkadaş  paylaşmış.Cesaret verdi.Eşi satıyor.%100 sağlık bakanlığından  onaylı hemde.İrtibata geçtim.Sağolsun çok cici kendisi.İçtenliği  taktire şayan gerçekten de.Kargoda problem  çıkmış  kapıma kadar kendileri getirdiler sağolsunlar.Kargo  ücreti onlara ait.Kapıda ödeme.150mL 59 tl.İsteyen olursa tık tık kızlaaar!Arkadaşın adı Duygu.

Bu da  cildimdeki gözalıcı değişikliği:))Bittiğinde bakalım cildim  ne kadar pürüzsüzleşecek?



Haftasonu kuzimin  kızının 1 yaş günü için  gittik taa Bayrampaşa'ya.Arda hasta.Hususi araba yok.Otobüsle olmaz.Atladık  taksiye.Bir gece  önceden hazırladım kurabiyelerini.Sürpriz oldu çok sevindi kuzicanım:)
Diğer  kuzimin kızına  yaptım bunu  da iki kuzi de kokoştu  o gün:)

Doğum günü kızı Duru benim yaptığım parti kostümüyle göz kamaştırdı.Bu haz anlatılmaz.

Pastası bugüne kadar yediğim  abartmıyorum  en güzel pastaydı.Lezzeti  10 üzerinden 10 enfesti.

Kombinim de resim ayrıntılı çıkmamış 
Gömlek ve  eşarp:Armine
Etek:Olcay
Babet:Kemal Tanca
Yüzük:Koton
Resimleri  ayrıntılı çekerim bir ara 


Top kavgası

Oğlumun  roman havası çıkartması:)Şopar mıdır  nedir yavff:))

Uykusuz bir  gün oldu onun için.Kalabalıkta uyumadı haliyle.Bir de hasta olunca  babasının omuzu en güzel  yer ona:)

Meme aklına vurunca parmak  ağızda el benim  yakamda:)





Sizce kostümler nasıl  durmuş sahibelerinde?
Yarım kalan postlar var geriye dönük.Şimdilik yenilerini yayınlıyorum bir dahaki post daha önceye ait olacak.Benden şimdilik bunlar .Öpüyorum hepiciğinizi.Görüşmek dileğiyle
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...